Talent voor Oplossingen

PerfectFlex helpt ondernemers om tot de juiste oplossingen te komen.

Met meer dan 20 jaar ervaring in de uitzendbranche en de zakelijke dienstverlening weten wij dan ook ├ęcht het verschil te maken. Door onze vakkennis op beide terreinen denken wij met u mee naar een kortetermijn- of structurele oplossing voor uw bedrijf.

Veelzijdig en inhoudelijk sterk tegelijk!

Hoewel wij oorspronkelijk gestart zijn als specialist in horecafuncties, en dan met name voor vakkrachten voor in de keuken, zijn wij ons steeds meer bezig gaan houden met andere sectoren. Niet alleen met uitzenden, detacheren en werving en selectie, maar ook met payrolling en organisatieadvies werk. Uitgangspunt is in ieder geval dat al onze vakkrachten zorgvuldig worden gescreend en getest, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

Zekerheden

Bij PerfectFlex nemen wij onze verantwoordelijkheden serieus. Ons werk doen wij met inachtneming van geldende wet- en regelgeving, zodat u, als opdrachtgever, zich geen zorgen hoeft te maken over mogelijke risico's op naheffingen of andere vervelende zaken.
Om ons streven naar kwaliteit kracht bij te zetten zijn wij aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen), de SNA (Stichting Normering Arbeid) en zij we NEN 4400-1 gecertificeerd.

PerfectFlex voor opdrachtgevers

Plaats een vacature Neem contact op