Talent voor Topprestaties!

PerfectFlex laat professionals tot hun recht komen!

Met meer dan 20 jaar ervaring in de uitzend-, scheepvaart- en horecabranche weten wij ook écht in de praktijk het verschil te maken en blijft het bij ons niet bij vage beloften. Wij kennen de marken en bespreken graag samen met jou waar je mogelijkheden liggen. Samen zorgen we ervoor dat je de baan vindt die bij jóu past! En dat je kunt werken op de momenten dat jij beschikbaar bent.

Op zoek naar een baantje voor erbij? Of juist toe aan een serieuze nieuwe stap in je carrière? Bij PerfectFlex ben je aan het juiste adres.

We zijn lid zijn van de Algemene Bond Uitzendondernemingen. Je kunt er dus van op aan dat wij ons keurig aan alle regels houden. En dat jij altijd krijgt waar je recht op hebt.

Gespecialiseerd, én breed betrokken

We zijn begonnen als specialist op het gebied van horecaprofessionals. Dat doen we nog steeds. Maar inmiddels zijn wij breder actief in diverse sectoren, waarbij de scheepvaart niet onbelangrijk is.

Onze klanten bevinden zich door heel Nederland, en soms ook over de grens.

Samen bespreken we waar jouw voorkeur naar uitgaat en welke functies voor jou interessant zijn. Je kennis en ervaring bespreken we tijdens een intakegesprek bij ons op kantoor. Als het je beter uitkomt, kunnen we hiervoor ook een afspraak maken bij jou in de buurt, of we maken een afspraak voor bijvoorbeeld een Skype gesprek.

Heb je helemaal (nog) geen ervaring in enige branche? Ook dan ben je welkom. We helpen je op weg met onze verschillende opleidingstrajecten.

Newsletter Ontvang nieuwe vacatures direct in uw mailbox door in te schrijven.

De bovenstaande (persoons)gegevens gebruiken we uitsluitend voor het beschreven doel. Lees onze privacy pagina voor meer informatie.